Olemme mukana Alihankinta-messuilla 1.–3.10.2024

Alihankinta kansikuva

Syksyn huipputapahtuma Alihankinta lähestyy! Comatecin asiantuntijat ovat tuttuun tapaan paikalla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa osastolla 120. Osastolle löydät sujuvasti hallin pääovelta alkavien lattiaopasteiden myötä.

Osastoltamme löytyy koneenrakennuksen ja automaation insinööriosaamista ja asiantuntijoita eri toimialojen tarpeisiin. Palvelumme kattavat koko projektin elinkaaren aina esisuunnittelusta ja investointihankkeiden konsultoinnista suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Edustettuina ovat mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu sekä kattavat asiantuntijapalvelumme muun muassa teknisen viestinnän, elinkaarituen ja ympäristöpalveluiden osalta. Kerromme mielellämme myös Comatecista työpaikkana.

Olemme mukana myös messujen ohjelmassa Heat Stagella keskiviikkona 2.10. klo 10:15: tule kuuntelemaan puheenvuoromme ” Teknisestä dokumentoinnista tekniseen viestintään”, jossa selviää, miten päivitämme dokumentointisi 2020-luvulle.

comatec alihankinta-messuilla osastolla E120

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme, miten laaja osaamisemme voisimme hyödyttää juuri sinua. Meiltä löytyy ratkaisut teknologia- ja koneenrakennusteollisuuden tarpeisiin lähes 40 vuoden kokemuksemme antamalla tiedolla, taidolla ja tahdolla.

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröitymällä ennakkoon >> tästä rekisteröitymään.

Nähdään Alihankinnassa!